Γεννήθηκα το 1979 στο Βόλο. Εισήχθην στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας με πανελλήνιες εξετάσεις το 1998 και αποφοίτησαΚαραισκος Χρηστος τον Φεβρουάριο του 2005 με βαθμολογία «Λίαν Καλώς». Κατόπιν παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας «Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία» και εκπόνησα διπλωματική εργασία με θέμα : «Εργασιακό περιβάλλον και επαγγελματική εξουθένωση σωφρονιστικών υπαλλήλων». Ταυτόχρονα, συμμετείχα ως επιβλέπων ιατρός σε ερευνητικό πρόγραμμα του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με τίτλο : «Αξιολόγηση προγράμματος διατροφικής παρέμβασης για την αντιμετώπιση παραγόντων κινδύνου για χρόνια νοσήματα».

Υπηρέτησα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Βλασίου. Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2008 – 2009 υπήρξα έμμισθος εργαστηριακός συνεργάτης στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας στα μαθήματα «Επιδημιολογία Ι» και «Υγιεινή και Επιδημιολογία», καθώς και ωρομίσθιος εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ.

Το 2009 ξεκίνησα την τετραετή ειδίκευσή μου στην Ιατρική της Εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ‘Σισμανόγλειο’. Ως ειδικευόμενος είχα ενεργό συμμετοχή στο έργο της παθολογικής και πνευμονολογικής κλινικής και στα εξωτερικά ιατρεία της ορθοπαιδικής και δερματολογικής κλινικής, καθώς και του ΩΡΛ και οφθαλμολογικού τμήματος. Εκπαιδεύτηκα στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, όπου και εκπόνησα διπλωματική εργασία με τίτλο: « Η μέθοδος της βρογχοκυψελιδικής έκπλυσης ως εργαλείο διερεύνησης της επαγγελματικής έκθεσης σε εισπνεόμενους βλαπτικούς παράγοντες». Ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, σε επαγγελματικούς χώρους της τοπικής αυτοδιοίκησης και στο ΚΕ.Π.Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής. Τον Δεκέμβριο του 2012 έλαβα την ειδικότητα του Ιατρού Εργασίας.Εκπαιδεύτηκα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε θέματα πολιτικών για την ανάπτυξη και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας. Από το 2013 παρέχω υπηρεσίες Ειδικού Ιατρού Εργασίας σε νοσοκομειακούς χώρους, στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε βιομηχανίες, σε χώρους εκπαίδευσης και σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

Διατηρώ επίσης ιδιωτικό ιατρείο επί της λεωφόρου Κηφισίας 34.

Κατεβάστε από εδώ το πλήρες βιογραφικό